gratis scrubsessies en ... klik hier als deze mail niet goed leesbaar is
KATARA
  Beste voornaam naam,  
 

Een zee van tijd en een hoofd dat zomert zonder zorgen, dat wensen we jou voor 2012!

Neem je lief en je vrienden bij de hand en kom snel eens kennismaken met onze nieuwe en gratis scrubsessies. Ontdek de gratis saunatoegangen bij onze beurtenkaarten. Watertand bij onze cuisine met pittige en exotische toetsen. Lees wat de Flair-meiden weer voor leuks hebben samengesteld en laat je verleiden door onze Valentijnspecials ... Kortom, have a great year!

 
  warme groeten,  
  Nancy Goossens  
 
 
 
   
  de gratis scrubsessies in de hamam  
 

Vanaf nu geniet je elke dag gratis in onze hamam van een 3 kwartier durende scrubsessie, een heerlijk ritueel dat dode huidcellen verwijdert en je poriën opent. Je huid wordt bovendien gehydradeerd én gevoed. Kortom, jij en je lichaam beleven een heerlijke sensatie.

Vraag zeker bij je aankomst wanneer het die dag plaatsvindt want dit mag je niet missen, sla er de reacties op facebook maar eens op na!

   
> kom maar eens lekker ontspannen
  extra beurten bij de 10- & 20-beurtenkaart!  
   

Wegens groot succes, en daar zijn we natuurlijk heel blij mee, verlengen we onze actie voor de 10- én 20-beurtenkaart tot 31 januari 2012! Ideaal voor saunafans die regelmatig eens willen bekomen van de drukte.

- 10-beurtenkaart + 1 beurt gratis
- 20-beurtenkaart + 3 beurten gratis

 
> voor jezelf? bestel via onze webshop
> als verrassing? bestel ze als cadeaubon
  Onze lekkere en gezonde keuken, wereldklasse  
 

Toen we enkele jaren geleden de plannen opvatten om met Thermen Katara van start te gaan, zagen we dat duidelijk als een reis rond de wereld van sauna en wellness. Die droom vind je vandaag ook terug in onze keuken: een speels pallet van smaken en ingrediënten uit de hele wereld!

Schuif jezelf eens rustig onder onze tafels en geniet van het uitgebreid tapasbord, de engelse sandwich tower, de thaise curry, de marokkaanse tajine en zoveel meer. Elke dag marktvers en lekker gezond!

   
> heb je onze ontbijtformules al ontdekt?
  Flair Sauna & Massage arrangement  
   

Op de redactie van Flair zitten toch wel enkele serieuze saunafans! Het was alweer een genoegen om samen met hen een hemels arrangement uit te werken, we kijken al uit naar de volgende vergadering!

- vrij gebruik van saunafaciliteiten
- welkomstdrankje
- ayurvedische gelaatsmassage
- antistress-bioactivatorbehandeling van de rug
- relaxtime-voetbad met zoutkristallen

tot 6 maart geniet je van dit alles voor slechts 99 euro voor 2 personen

 
> doe het met Flair
  Valentijn bij Katara, dat is saunagenieten!  
 

Thermen Katara loopt er verliefd bij, en dat belooft voor Valentijn dat bij ons dan ook duurt van 10 tot 19 februari! We bieden maar liefst 4 specials voor iedereen die de passie voelt branden:

Het Maxi Valentijnsarrangement (Hotstone massage, spierontspannende modderbehandeling, Cupido gelaatsverwennerij en ...), het Mini Valentijnsarrangement (Bubbels, toegang tot de thermen, hotstone massage van gelaat, rug, nek en ...), de dagelijkse Valentijnopgietsessies met afrodiserende geuren én de Candle Light Dinners wanneer de zon gaat slapen.

   
> laat de passie weer oplaaien
  doe je wel eens een facebookje open?  
   Zit je wel eens te genieten van de verhalen van je vrienden op facebook? Surf dan ook eens naar onze pagina, je komt er à la minute alles te weten over onze sauna en nieuwe producten of behandelingen en vaak zijn er speciale acties enkel voor onze facebookvrienden!   
> facebook.com/thermen.katara
 
VAAK GESTELDE VRAGEN
 
hoe bereik je ons?
reservatie, parkeren, betalen?
onze shop al ontdekt?
arrangementen & rituelen!
 
MIJN GEGEVENS
 
Deze e-mail is verzonden naar het adres info@helena.be en is bedoeld om je te informeren over onze aanbiedingen. Indien je wenst kan je uiteraard je gegevens meteen online aanpassen (als je bv. deze mail liever op een ander e-mailadres ontvangt) of je uitschrijven
  THERMEN KATARA

Nieuwe Baan 66
9111 Belsele

info@katara.be
www.katara.be

( tel ) 03 / 773 24 00
( fax ) 03 / 773 25 00