15 FOTOKAARTEN BESTELLEN IS 10 BETALEN
   
SPECTOR  
NIEUWSBRIEF
 
 
 
Beste voornaam naam
 

Eindelijk is het lente! En dus zetten wij meteen de bloemetjes buiten met een nieuwe website én nieuwsbrief, een maandelijkse fotowedstrijd, fototips en een prachtig aanbod voor communie en lentefeest:

15 fotokaarten voor de prijs van 10, da's geen geld, en dat is een wens- of postkaart met jouw herinnering erop!

We wensen je veel lees- en fotoplezier.

geniet meteen van al onze fotokaarten
actie geldig t.e.m. 15 april 2010, bekijk de voorwaarden
 
Neem deel aan onze fotowedstrijd
 

Elke maand doet Spector een Excellence fotoboek cadeau aan wie de mooiste themafoto stuurt naar wedstrijd@spector.be. Deze wedstrijd loopt exclusief via onze nieuwsbrief en, hoe kan het ook anders, deze maand is het wedstrijdthema "de lente".

De winnende foto zal elke maand in deze nieuwsbrief door tienduizenden liefhebbers van fotografie bewonderd worden! (Beelden mogen max. 5MB groot zijn, vermeld zeker ook je adres en telefoonnummer)

wie weet staat jouw foto hier wel volgende maand

 
Tip van de maand: opgelet met condensatie
 

spelen met scherptediepteKom je van de koude buitenlucht in een warme, vochtige ruimte zoals een zwembad, laat dan je lensdop nog even op je toestel. Dan kan het zich rustig aanpassen aan deze nieuwe omgeving. Zo vermijd je condensatie op de lens. Wegwrijven met een doekje kan voor krassen en onaangename strepen en vlekken op je lens zorgen, waardoor je foto’s niet de gewenste kwaliteit zullen hebben.

 
Onze nieuwe website, jouw partner in fotografie
 

bezoek snel onze nieuwe, praktische en informatieve websiteWe nodigen je van harte uit om eens door onze volledig nieuwe website te kuieren. Je vindt op de portaalpagina meteen een overzicht van al onze schitterende foto-oplossingen. Elk product vind je nu ook terug op een pagina waar je alle, maar dan ook echt alle info kan vinden in tekst en beeld. Laat ons zeker eens weten wat je ervan vindt!

>> www.spector.be

 
voorwaarden
 

Deze actie is geldig van 15/03 t.e.m. 15/04/2010 voor alle Spector fotokaarten, exclusief opstartkost. De Spector fotokaarten maak en bestel je met de gratis Spector Photo Software.

 
   
  FOTO'S en zoveel meer
 
 
  ONZE GRATIS SOFTWARE
 
Met de Spector software geniet je (van) elk moment: het grasduinen door en aanpassen van je foto's, leuke herinneringen ophalen, het samenstellen van jouw foto-ideeën en het bestellen.
 
 
  MIJN GEGEVENS
 
Deze e-mail is verzonden naar het adres {$email} en is bedoeld om je te informeren over onze aanbiedingen. Indien je wenst kan je uiteraard je gegevens meteen online aanpassen (als je bv. deze mail liever op een ander e-mailadres of in een andere taal ontvangt) of je uitschrijven